Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr.

Töreboda, Vänersborg, Torpavägen, Borås, Göteborg, Godemansgatan, Kungälv, Douglasgatan, Västra Götalands län

22:55, misshandel, Töreboda
Vi får larm om fyra personer som bråkar. Tre personer ger sig enligt uppgift på en fjärde med bland annat sparkar och slag. Polis åker till platsen. Personen som blivit slagen befinner sig på en restaurang och de tre gärningspersonerna har lämnat i en bil. Inget behov av ambulans. Patrullen skriver en anmälan om misshandel.

23:41, rattfylleri, Vänersborg
En patrull får syn på en moped som vinglar på Torpavägen. Föraren stannar inte och kör från platsen. Senare anträffar en patrull en man som kommer gående med samma signalement. Mannen har nycklar som passar till den aktuella mopeden och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.  

00:16, misshandel, Borås
Ambulans hämtar upp en skadad man i centrala Borås. På väg till sjukhus framkommer det att han har blivit misshandlad. En patrull möter upp och skriver en anmälan om misshandel.

01:45, rån, Göteborg
Vi får in ett larm om att tre maskerade personer uppehåller sig utanför en port på Godemansgatan. Polis larmas till platsen för kontroll. När patrull kommer fram till platsen, ser de tre gärningspersoner som sparkar och slår på en annan. De springer från platsen samtidigt som patrullen kommer fram, men kan säkras och gripas i anslutning till brottsplatsen misstänkta för rån. Målsägande har blivit av med en mobiltelefon. Inga uppgifter om skador eller behov av ambulans.

01:00, misshandel, Kungälv
En man säger till en annan man som har sin hund lös, att han bör koppla sin hund. Hundägaren blir då aggressiv och slår mannen samt lämnar platsen i en bil. Polis larmas till platsen. Patrullen skriver en anmälan om misshandel och kör mannen till sjukhus. Inga uppgifter om allvarligare skador.

02:13, brand, Göteborg
Vi får in larm om två bilar som brinner på Douglasgatan. Räddningstjänst och polis åker till den aktuella adressen. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Inga personskador.

Misshandel i relation, Polisområde Storgöteborg
vi får larm om en kvinna som har blivit misshandlad av sin partner. Han ska enligt uppgift bland annat ha puttat henne till marken och sparkat på henne. Patrull på plats skriver en anmälan om misshandel och kör kvinnan till en annan adress. Inga uppgifter om allvarligare skador eller behov av ambulans

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra