Karta som med röd fyrkant ramar in Hisingen, Trollhättan, Hovslagaregatan, Kronogården, Göteborg, Kryddpeppargatan, Borås, Kasernvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Hisingen, Trollhättan, Hovslagaregatan, Kronogården, Göteborg, Kryddpeppargatan, Borås, Kasernvägen, Västra Götalands län

Misshandel i relation/StorGöteborg
Polis kallas under kvällen till en bostad på Hisingen. En kvinna har kommit hem till sin mor. Hon uppger att hon blivit slagen i huvudet av sin sambo. Polis åker till den gemensamma bostaden och kan där gripa mannen misstänkt för grovt olaga hot samt misshandel. Han blir även anhållen av åklagare efter förhör. Oklart vad det gäller kvinnans eventuella skador. 

--------------------------------------------------------------  

Kl 22.00 Trollhättan, bilbrand
Larm via SOS om att två bilar ska brinna vid Hovslagaregatan i Kronogården. Polis och räddningstjänst åker mot platsen. Totalt har fyra bilar skadats i okänd omfattning. Räddningstjänsten släcker och polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. Inga kända personskador/ingen person gripen.

Kl 02.13 Göteborg, bilbrand
Larm via SOS om en pågående bilbrand vid Kryddpeppargatan. Vittnen ska ha hört en smäll i området och därefter sett en rökpelare. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Det framkommer ganska snart att det är en bil som börjat brinna. Den aktuella bilen blir helt utbränd och en bil bredvid får skador. Inga kända personskador. Polisen söker i närområdet med hund men ingen person grips. Anmälan om skadegörelse genom brand. 

Kl 02.48 Borås, bilbrand
Larm via SOS om att flera bilar ska brinna vid Kasernvägen. Räddningstjänst och polis åker mot platsen. På platsen finner man fyra bilar som brinner, två helt utbrända och ytterligare två som delvis skadats. Inga kända personskador. Räddningstjänsten släcker och polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. 

Kl 04.26 Göteborg, personrån
En man kontaktar polisen och uppger att han blivit rånad ca en timma före det att han ringer polisen. Rånet ska ha inträffat i Slottsskogen. Mannen har nu fått möjligheten att följa sin egen telefon och den befinner sig vid Dag Hammarsköldsleden mot Frölunda. Mannen uppger vidare att det var en grupp män i 18-20- årsåldern som genomfört rånet. Polisen får fortsatt position på den tillgripna telefonen vid Hultviksvägen. En ung man kan gripas på platsen. Den stulna telefonen hittas kastad på marken, det saknas då bankomatkort och körkort som fanns tidigare i telefonen. Polisen fortsätter söka med hund men ingen ytterligare har ännu gripits. Inga kända fysiska personskador. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra