Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Brättevägen, Lysekil, Badhusberget, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Vänersborg, Brättevägen, Lysekil, Badhusberget, Västra Götalands län

Kl 00.36 Vänersborg, misstänkt drograttfylleri
Vittnen kontaktar polisen om en bil som stått uppställd mitt i körbanan vid Brättevägen. När vittne sedan passerar platsen igen så ha bilen flyttats till en närliggande parkering vid Torpaskolan och en man sitter i bilen som uppträder som han var påverkad, när vittnet försöker kontakta honom. 

Polis åker till platsen och anträffar bilen/mannen. Föraren visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Han medtogs för provtagning och körs till sjukhus för kontroll. 

Kl 23.08 Lysekil, personrån
En person kontaktar polisen och uppger att hen ska ha blivit utsatt för ett personrån vid Badhusberget. Händelsen ska ha inträffat ca en timma före det att hen kontaktar polisen. Hen ska ha varit på väg från garaget till sin bostad då två maskerade gärningsmän dyker upp. De begär att få värdesaker men när offret vägrar så ska hen blivit slagen bl a i ansiktet. Offret utsätts även för hot då hen inte ville lämna ifrån sig sin kod till mobil och bankomatkort. 

Polis åker till platsen och anmälan om rån upprättas. Ingen uppgift om att rånoffret ska ha uppsökt sjukhus. Ingen gripen.  

Mest läst av andra