Karta som med röd fyrkant ramar in Åmål, Göteborg, Askims Stationsväg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Åmål, Göteborg, Askims Stationsväg, Västra Götalands län

Kl 00.42 Åmål, singelolycka med personbil
En singelolycka med personbil inträffar på E45, norrgående riktning. Bilen kör av okänd anledning in i en bergvägg. Fyra personer i bilen som samtliga tar sig ur bilen själva. Räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. Inga personskador, inget behov av polis på platsen. Bärgning genomförs. 

Kl 01.55 Göteborg, bråk/misshandel
Polis larmas till en bensinstation vid Askims stationsväg. Flera män ska bråka på platsen enligt anmälare. Polisen anländer till platsen kl 02.02 och man finner en man som är kraftigt berusad och han har även vissa skador. Ambulans finns även på platsen. Ytterligare en man anträffas och även han är berusad och har skador på händerna. Denna man grips misstänkt för misshandel.

Den skadade mannen avförs till SS, oklart skadeläge. Det framkommer att bråket startat på en närbelägen krog. Möjligen så har mannen som blivit skadad fått skador från en föremål, möjligen en nyckel. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra