Karta som med röd fyrkant ramar in Tegelbruksgatan, Falköping, Centralgatan, Skövde, Folkungagatan, Länsmansgatan, Göteborg, Diagnosvägen, Björkekärr, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Tegelbruksgatan, Falköping, Centralgatan, Skövde, Folkungagatan, Länsmansgatan, Göteborg, Diagnosvägen, Björkekärr, Västra Götalands län

Kl 22.55 Vara, skadegörelse genom brand
Räddnningstjänst och polis larmas till en brand i en fastighet vid Tegelbruksgatan. Det uppges vara en förrådsbyggnad som ska vara helt övertänd. Inga uppgifter om att det ska ha befunnit sig någon person i byggnaden. På plats konstateras att byggnaden kommer att brinna ner. Vid ca kl 01.47 meddelas att branden är släckt. Polisen söker med hund i omgivningen då man inte vet hur branden startat, inga spår. Platsen spärras av för teknisk undersökning. Då man inte vet hur branden startat så inleds förundersökning med rubricering skadegörelse genom brand. 

Kl 00.46 Falköping, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till en brinnande bil vid Centralgatan. Ingen person i bilen. Bilen är avställd och har körförbud. Räddningstjänsten har sett en grupp ungdomar lämna platsen då de anländer. Det finns även uppgifter på ytterligare en man som lämnat platsen hastigt. Polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.  

Kl 02.42 Skövde, skadegörelse
Polis larmas till Folkungagatan/Länsmansgatan där en berusad man setts slå på bilar. När polisen anländer så är mannen borta men man kan se tydliga spår efter hans framfart. Totalt så anträffas 14 bilar med sönderslagna backspeglar. Anmälan upprättas om skadegörelse i varje esnkilt fall. Ingen gripen/misstänkt. 

Kl 03.23 Göteborg, inbrottstöld
Polis larms till Pressbyrån, Diagnosvägen i Björkekärr. Enligt uppgifter från platsen så finns det ett stort hål i dörren till Pressbyrån. Någon verkar ha tagit sig in. Allt enligt väktarbolag. På kameraövervakning kan man även se en man som maskerad tagit sig in i fastigheten. Dock oklart vad som tillgripits. Ingen gripen. Anmälan upprättad.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra