Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Marklandsgatan, Uddevalla, Brattgatan, Amhults Torg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Marklandsgatan, Uddevalla, Brattgatan, Amhults Torg, Västra Götalands län

04.11 Göteborg, försök till stöld
Vittnen ringer polisen då de ser hur två personer försöker kapa låset till en moped på Marklandsgatan. När polis snabbt kommer fram springer båda gärningsmännen från platsen. En av dem kan snabbt fångas in och den andra spåras upp med hund. De misstänkta är två pojkar, 13 och 15 år gamla. De körs hem till vårdnadshavare. En väska med brottsverktyg tas i beslag och en anmälan om försök till stöld skrivs.

04.22 Uddevalla, olovlig körning samt narkotikabrott
På Brattgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 45-årsåldern, saknar körkort och på honom hittas narkotika. Han rapporteras för olovlig körning samt innehav av narkotika.

04.23 Göteborg, skadegörelse
Vid Amhults Torg upptäcker väktare att någon lagt ett flertal valaffischer från olika partier i en hög och tänt på. Räddningstjänst och polis till platsen. Väktare har strax innan branden sett flera ungdomar i närheten men det finns ingen misstänkt i nuläget. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Mest läst av andra