Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Nolhagagatan, Göteborg, Marieholmsleden, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Borås, Nolhagagatan, Göteborg, Marieholmsleden, Västra Götalands län

00.57 Borås, brand i lägenhet
Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till Nolhagagatan där det brann i en lägenhet. En man i 65-årsåldern påträffades livlös och HLR inleddes. Mannen avled senare på sjukhus. Hans anhöriga är underrättade. Räddningstjänsten kunde relativt snabbt släcka branden. Lägenheten spärrades av och för att undersöka brandorsaken ska en teknisk undersökning göras. En anmälan om grov allmänfarlig vårdslöshet har upprättats.

01.07 Göteborg, drograttfylleri
På Marieholmsleden stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknade körkort och visade tecken på narkotikapåverkan. Han togs med för provtagning och rapporterades för grov olovlig körning, drograttfylleri samt brott mot knivlagen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra