Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Antenngatan, Falköping, Bergsliden, Strömstad, Södra Hamngatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Antenngatan, Falköping, Bergsliden, Strömstad, Södra Hamngatan, Västra Götalands län

02.11 Göteborg, inbrott
På Antenngatan har det varit inbrott i en frisörsalong. Någon har slagit sönder ett fönster och tagit sig in i lokalerna. Ingen kvar på platsen när polisen kom fram och trots sök med hund har ingen ännu gripits. Det är i nuläget oklart vad som stulits.

03.06 Falköping, inbrott
Inbrott i en livsmedelsbutik på Bergsliden. Man kunde se via kameralarm att två personer befann sig inne i butiken och rörde sig runt kassan. När väktare och polis kom till platsen fanns ingen kvar. Man hade krossat en ruta för att ta sig in i lokalerna men det är oklart vad som stulits.. Platsen spärrades av för en teknisk undersökning och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

03.44 Strömstad, skadegörelse
Någon krossade en stor ruta till ICA på Södra Hamngatan i samma byggnad som polisstationen. En polispatrull hörde smällen och sprang ner men ingen var då kvar. I samband med smällen åkte en bil från platsen. Då rutan var för stor för att lagas bevakas butiken av väktare tills glasmästare kommer till platsen. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra