Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Valand, Borås, Göta, Exportgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Valand, Borås, Göta, Exportgatan, Västra Götalands län

00.39 Göteborg, våld mot tjänsteman
Utanför Valand har en man i 18-årsåldern utövat våld mot en ordningsvakt. Han kunde omhändertas av ordningsvakterna tills polisen kom till platsen. Han hämtades till förhör misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt narkotikabrott. Inga personskador.

01.33 Borås, drograttfylleri
På länsväg 1610 i Göta stoppade polisen en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknade körkort och visade tecken på narkotikapåverkan. Han togs med för provtagning och rapporterades för olovlig körning samt drograttfylleri.

02.39 Ale, brand
I Nol började det brinna i en ladugård och räddningstjänst och polis har varit på platsen. Inga kända skador på människor eller djur. Brandorsaken är ännu okänd men polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

03.53 Göteborg, inbrott
På Exportgatan har det varit inbrott på ett företag. Någon hade sågat upp en port och tagit sig in i lokalerna. En del väskor och verktyg låg utspridda precis innanför och det är oklart hur mycket man fått med sig. Polis sökte med hund i området men i nuläget finns ingen misstänkt. Anmälan stöld genom inbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra