Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Allégatan, Partille, Nordic Wellness, Uddevalla, Middagsvägen, Göteborg, Första Långgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Borås, Allégatan, Partille, Nordic Wellness, Uddevalla, Middagsvägen, Göteborg, Första Långgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Västra Götalands län

23.27 Borås, grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel
På Allégatan har en man i 40-årsåldern blivit bestulen på sin bil. När han kom körande blev han stoppad av flera personer som tvingade till sig hans bil genom verbala hot och åkte från platsen. Inga tillhyggen eller vapen har varit synliga. Inga personskador och inga gripna i nuläget.

23.30 Partille, rån
En pojke i 15-årsåldern har blivit rånad på 1.000 kronor. Pojken satt vid en busshållplats när en man kom fram till honom och sa att han hade en pistol i fickan. Han tvingade med pojken till en bankomat nära Nordic Wellness där pojken fick ta ut 1.000 kronor till mannen. Därefter försvann han till fots från platsen. Inga personskador och ingen misstänkt i ärendet.

05.06 Uddevalla, inbrott
Väktare och polis åker till ett radhus på Middagsvägen där larmet har gått. En mörkklädd man med ficklampa har setts på platsen och ett fönster är krossat. När polisen kommer fram är mannen kvar i huset och kan gripas misstänkt för stöld genom inbrott. Mannen är i 30-årsåldern.

06.11 Göteborg, rån
På Första Långgatan har en man i 40-årsåldern blivit rånad. Han blev tvingad av en man som sa sig ha en pistol att ta ut 2-3.000 kronor från en bankomat. I samband med händelsen fick han också ett slag i ansiktet så att han fick en svullnad vid ena ögat. Polispatrull körde honom till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll. Gärningsmannen tog efter rånet en taxi och åkte från platsen. Ingen har ännu gripits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra