Karta som med röd fyrkant ramar in Falköping, Stenstorp, Landvetter Flygplats, Borås, Viaredsmotet, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Falköping, Stenstorp, Landvetter Flygplats, Borås, Viaredsmotet, Västra Götalands län

22.40 Falköping, synnerligen grov misshandel
I Stenstorp har en kvinna i 35-årsåldern blivit slagen av en man i 45-årsåldern som hon är bekant med. Troligen har hon blivit slagen med ett tillhygge och fått skador i bland annat huvudet. Kvinnan är förd till sjukhus med ambulans men det är i nuläget oklart hur allvarligt skadad hon är. Mannen är fortfarande på fri fot. En anmälan om synnerligen grov misshandel har upprättats och en teknisk undersökning av en lägenhet samt ett trapphus har gjorts under natten.
230124, 07.30 Den man som misstänks för misshandeln har nu gripits i Stenstorp och körs till polishuset i Skövde för förhör.

23.23 Landvetter, misstänkt farligt föremål
Vid posthanteringen på Landvetter flygplats hade det inkommit ett paket som man inte kunde utesluta vara ett misstänkt farligt föremål. Nationella bombskyddet åkte till platsen och undersökte paketet och bedömde att det inte innehöll något farligt. Polisen lämnade utan åtgärd.

04.11 Borås, trafikolycka
På riksväg 40 nära Viaredsmotet har en bilist kört av vägen och voltat i riktning mot Borås. Föraren, en man i 25-årsåldern, kördes med ambulans till sjukhus men ska inte vara allvarligt skadad. Inga misstankar om brott.

Misshandel i relation - Polisområde Storgöteborg
En kvinna kontaktade en granne efter att ha blivit misshandlad av sin man. Grannen hjälpte kvinnan att ringa polisen som kunde komma till bostaden och gripa mannen för misshandel samt olaga hot. Kvinnan ska ha blivit puttad och misshandlad samt utsatt för hot men ska inte behövt sjukhusvård.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/24/24-januari-0600-sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan/

Mest läst av andra