Karta som med röd fyrkant ramar in Skara, Mariebergsgatan, Partille, Göteborgsvägen, Mölndal, Skånhällaskolan, Lindome, Trollhättan, Kungsgatan, Vänersborg, Hantverkargatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Skara, Mariebergsgatan, Partille, Göteborgsvägen, Mölndal, Skånhällaskolan, Lindome, Trollhättan, Kungsgatan, Vänersborg, Hantverkargatan, Västra Götalands län

18.42 Skara, grov misshandel
På Mariebergsgatan har en man i 40-årsåldern blivit överfallen av tre gärningsmän. De ska ha slagit honom med basebollträ och batong i bland annat huvudet. Mannen, som var vaken och talbar, fick föras till sjukhus med ambulans. Oklart skadeläge. En anmälan om grov misshandel har upprättats men det finns i nuläget ingen misstänkt.

22.58 Partille, miljöbrott
Räddningstjänst, ambulans samt polis larmades till ett glassföretag på Göteborgsvägen med anledning av ett utsläpp av ammoniak. Polisen spärrade av vägar i området tills läckan blev åtgärdad. Räddningstjänsten kunde så småningom lokalisera och stoppa läckaget och inga personer ska ha kommit till skada. Vid 03-tiden kunde trafiken åter släppas på i området. Polisen har skrivit en anmälan om miljöbrott.

00.34 Mölndal, rån
Vid en festlokal intill Skånhällaskolan i Lindome har en man i 20-årsåldern blivit rånad. Han uppger att sju gärningsmän gav sig på honom varav en hade kniv. De rotade i hans fickor och stal hans airpods. Därefter försvann de flesta av gärningspersonerna i en bil. Polisen har sökt efter rånarna men ännu är ingen gripen. Inga personskador.

02.50 Trollhättan, grovt rattfylleri
På Kungsgatan stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med för vidare provtagning på polisstationen. Där visade resultatet på grovt rattfylleri.

03.11 Vänersborg, bilbrand
På Hantverkargatan började en skåpbil att brinna och räddningstjänst samt polis fick åka till platsen. Skåpbilen blev helt utbrunnen och en bil som stod intill blev skadad. Polisen har skrivit anmälan om skadegörelse genom brand.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/mars/19/19-mars-0700-sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra