Karta som med röd fyrkant ramar in Landvettermotet, Ulricehamn, Bogesundsgatan, Borås, Viskan, Östgötagatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Landvettermotet, Ulricehamn, Bogesundsgatan, Borås, Viskan, Östgötagatan, Västra Götalands län

22.36 Landvetter, drograttfylleri
På riksväg 27 vid Landvettermotet stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänktes vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

23.37 Ulricehamn, brand
På Bogesundsgatan har det brunnit i en lägenhet med mycket rökutveckling som följd. Branden kunde ganska snabbt släckas och inga personer kom till skada. Möjligen har branden börjat vid tv:n. Polisen har skrivit en anmälan om brand utan misstanke om brott.

00.28 Borås, skadegörelse
Någon har slagit sönder flera fönster på Café Viskan. Vittnen såg två mörkklädda personer som krossade flera fönster och sprang från platsen. Ingen misstänkt har gripits men en anmälan om skadegörelse har upprättats.

03.14 Borås, misshandel samt skadegörelse
På Östgötagatan har en man i 50-årsåldern slagit sönder en massa saker i en lägenhet och även misshandlat två kvinnor som befann sig där. Kvinnorna, som är i 30- respektive 60-årsåldern, har bland annat fått rivsår på kroppen, men ingen av dem behövde åka till sjukhus för vård. Mannen greps misstänkt för misshandel samt skadegörelse.

Mest läst av andra