Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Wadköpingsgatan, Mariestad, Spolvägen, Ullervad, Borås, Hässleholmen, Fjärdingsskolan, Trollhättan, Drottninggatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser i länet.

Göteborg, Wadköpingsgatan, Mariestad, Spolvägen, Ullervad, Borås, Hässleholmen, Fjärdingsskolan, Trollhättan, Drottninggatan, Västra Götalands län

01.07 Göteborg, bilbrand
På Wadköpingsgatan har två bilar börjat brinna på en parkering. Räddningstjänsten begränsade branden till dessa två bilar. Personer har setts springa från platsen i samband med att branden startade. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

02.47 Mariestad, inbrott
På Spolvägen i Ullervad går larmet från en villa. Väktare och polis åker till platsen och kan konstatera att någon plockat ut ett fönster och tagit sig in. Det är i nuläget oklart vad som stulits och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

03.11 Borås, brand
På Hässleholmen har ett förråd börjat att brinna bredvid Fjärdingsskolan. Räddningstjänsten kunden släcka utan att branden spred sig. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

03.34 Trollhättan, stöld
På en nattklubb på Drottninggatan blev en man bestulen på sin iPhone. Polisen lyckas via hitta min iPhone hitta telefonen på en man i 40-årsåldern som befann sig i närheten. Han omhändertogs för fylleri och är nu misstänkt för grov stöld.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra