Karta som med röd fyrkant ramar in Bergsgatan, Mariestad, Göteborg, Tynneredsmotet, Stora Vägen, Fristad, Borås, Karlstorp, Trollhättan, Syltevägen, Lextorpsvägen, Sätila, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer en sammanfattning av händelser i länet.

Bergsgatan, Mariestad, Göteborg, Tynneredsmotet, Stora Vägen, Fristad, Borås, Karlstorp, Trollhättan, Syltevägen, Lextorpsvägen, Sätila, Västra Götalands län

19.49 Brott mot knivlagen, Bergsgatan, Mariestad. Polis skickas till Bergsgatan, där en påverkad man befinner sig i en trappuppgång. Polis anträffar mannen, och han visar tecken på påverkan av narkotika. Han har även en kniv på sig. Han omhändertas av polis och är nu misstänkt för narkotikabrott och brott mot knivlagen. 

20.56 Trafikolycka, Tynneredmotet, Göteborg. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Tynneredsmotet, där en bilist kört in i mitträcket, södergående riktning. Det finns inga uppgifter om att olyckan medfört några personskador, men polis skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik och otillåtet däckmönsterdjup. 

21.16 Skadegörelse, Stora vägen, Fristad, Borås. Polis skickas till en förskola på Stora vägen, varifrån väktare anmäler en skadegörelse. Sex rutor har krossats, och polis skriver en anmälan om skadegörelse.

21.19 Grov misshandel, Karlstorp, Trollhättan. I samband med bråk om en bil blir en man knivskuren i ett ben. Han förs vaken och talbar med ambulans till sjukhus. I samband med händelsen blir även en bil tillgripen, och polis har tagit uppgifter till en anmälan om grov misshandel och grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Polis har varit på sjukhus och hållit förhör med den knivskurne mannen. Det finns ingen person som frihetsberövats. 

21.36 Knivlagen, Syltevägen, Trollhättan. Polis skickas till Syltevägen, där en man går mitt i vägen. Mannen har även en kniv synlig. Inringaren till polis kan uppge vart mannen rör sig, och polis anträffar honom i höjd med Lextorpsvägen. Mannen har en större kniv på sig, och han visar tecken på påverkan. Han grips, och anhålls senare av åklagare misstänkt för grovt brott mot knivlagen och narkotikabrott genom innehav samt eget bruk. 

21.55 Misshandel, Sätila, Mark. Polis skickas till Sätila, där en man uppges ha misshandlat en man han är bekant med. Mannen grips av polis som misstänkt för misshandel. Det finns inga uppgifter om att den misshandlade mannen behövde vård. 

Misshandel, nära relation, polisområde Strorgöteborg. Polis skickas till en lägenhet varifrån en man och en kvinna hörs bråka. Man har även hört dunsar i från lägenheten. På plats i lägenheten när polis kommer dit finns en man och en kvinna. Polis tar uppgifter till anmälan och motanmälan gällande misshandel. Ingen av dem har behövt vård. 

Mest läst av andra