Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll natt och förutom branden i Slottsskogen har det inte varit någon större händelse rapporterad till polisen.

Slottsskogen, Göteborg, Dag Hammarskjöldsleden, Hisingen, Bernhards Gränd, Västra götalands län, Västra Götalands län

18.23 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmasa till Slottsskogshallen med anledning av att det ska brinna i hallen. Det visar sig vara en fullt utvecklad brand med kraftig rökutveckling som bland annat blåser över Dag Hammarskjöldsleden. Räddningsledaren vill ha avspärrningar i båda riktningarna.

Vad som orsakat branden är oklart och det får den vidare utredningen försöka klargöra. Räddningstjänsten håller på med eftersläckningsarbete och beräknas hålla på fram till lunch idag. Därefter kommer platsen spärras av för teknisk undersökning. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand. 

04.10 Hisingen, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Bernhards Gränd med anledning av att en parkerad bil börjat brinna. Oklart vad som orsakat branden.

    

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra