Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Olskroksmotet, Skövde, Rotegatan, Lidköping, Mellerud, Bergsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Göteborg, Olskroksmotet, Skövde, Rotegatan, Lidköping, Mellerud, Bergsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.14 Vara, misshandel

På en restaurang i centrala Vara misshandlar en kvinna två andra personer. Dock inga allvarligare skador. Den misstänkta kvinnan omhändertas för fylleri och är misstänkt för misshandel mot de två andra personerna.

23.44 Göteborg, narkotikabrott m.m.

Polispatrull stoppar en bil för kontroll på E6 vid Olskroksmotet. Föraren som är en man i 25-årsåldern saknar körkort och misstänks också för drograttfylleri. Vid undersökning i bilen hittas också narkotika. Mannen tas med för vidare utredning.

01.18 Skövde, rattfylleri

Polispatrull stoppar en mopedist för kontroll på Rotegatan. Föraren som är en 18-årig man misstänks för rattfylleri och han får följa med för provtagning.

02.48 Lidköping, misshandel

Polis kallas till sjukhuset där en yngre kvinna kommit in och misstänker att hon utsatts för att ofrivilligt fått i sig någon slags drog. Prov tas på kvinnan för att fastställa ev drog i kroppen. Hon har under kvällen varit på restaurang i Lidköping.

03.35 Mellerud, brand

Räddningstjänst och polis kallas till Bergsgatan där en husvagn brinner. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan om branden. Ingen misstänkt.

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra