Karta som med röd fyrkant ramar in Trädgårdsberget, Angered, Mölndal, Ekenleden, Kungälv, Vedhallsvägen, Partille, Göteborgsvägen, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Vakthavande på RLC rapporterar en mycket lugn natt i länet. Dagens presstalespersoner är Tommy Nyman och till kvällen kommer Ulla Brehm och Stefan Gustafsson.

Trädgårdsberget, Angered, Mölndal, Ekenleden, Kungälv, Vedhallsvägen, Partille, Göteborgsvägen, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.19 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en brand i en kolonistuga vid Trädgårdsberget i Angered. Okänt hur branden uppstått. Släckt av Räddningstjänsten och en anmälan om skadegörelse genom brand.

00.14 Mölndal, rattfylleri
Polispatrull stoppar en bil för kontroll på Ekenleden. Föraren som var en man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri genom påverkan av narkotika. Han saknde dessutom körkort. Han fick följa med för provtagning och förhör.

00.34 Kungälv, trafikolycka smitning
Polis kallas till en trafikolycka där en bil voltat på Vedhallsvägen. Ingen person finns kvar vid bilen. Bilen bärgas från platsen och en anmälan om smitning från trafikolycksplats skrivs.

03.34 Partille, rattfylleri
Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil på Göteborgsvägen. Föraren som är en man i 20-årsåldern saknar körkort och misstänks också vara narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri genom påverkan av narkotika och grov olovlig körning.

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra