Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Blidvädersgatan, Skövde, Värsås, Musikvägen, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon. Nedan följer några händelser från natten. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och till kvällen tjänstgör Peter Adlersson och Jenny Widen

Göteborg, Blidvädersgatan, Skövde, Värsås, Musikvägen, Västra Götaland, Västra Götalands län


170918 Kl 23:23 Göteborg, Mordförsök
Flera samtal inkommer till polisen angående en kraftig smäll/explosion från Blidvädersgatan. När polispatrull kommit till platsen konstateras det att någon eller några har kastat ett föremål mot ett lägenhetsfönster men inget genomslag utan endast ytterrutan har gått sönder.  Inga personskador och initialt rubriceras det som försök till mord. Nationella bombskyddet kallades till platsen samt Forensiker  för att utröna vad som smällt/exploderat.
Det initiala tekniska undersökningen är klar och men kommer under dagen att fortsätta i området. Polisen är kvar i området för dörrknackningar samt förhör/vittnesförhör med boenden i närområdet.
Det är ännu oklart vad som orsakat explosionen och om den var riktad mot någon person.

Texten uppdateras så snart vi har mer uppgifter i ärendet.

170919 kl 00:52. Skövde brand i byggnad
Räddningstjänsten, polis och ambulans kallas till Värsås där en industribyggnad brinner.  Räddningstjänsten är kvar och bra tid in på morgonen för eftersläckningsarbete mm. Polisen skriver anmälan om brand utan misstanke om brott.

Kl 02:05. Göteborg, bilbrand
På Musikvägen är det en bil som brinner. Räddningstjänsten släcker branden. Bilen var anmäld stulen och anmälan skrivs angående bilbrand och anträffat stulet fordon. Ingen person är gripen.


 

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra