Karta som med röd fyrkant ramar in Björketorp, Borås, Göta, Uddevalla, Mölndal, Örngatan, Lidköping, Läckögatan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Björketorp, Borås, Göta, Uddevalla, Mölndal, Örngatan, Lidköping, Läckögatan, Västra Götaland, Västra Götalands län

21.23 Mark, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en brand i ett flerfamiljshus i Björketorp. Det brann i en lägenhet. Ingen var hemma i lägenheten. Räddningstjänsten släckte en brand i möbler i lägenheten. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. I nuläget ingen misstänkt.

23.56 Borås, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en flerfamiljsfastighet på Göta. Det är kraftig rökutveckling från en tvättstuga. Räddningstjänsten släcker branden. Okänt vad som brunnit. En anmälan om misstänkt mordbrand skrivs.

00.43 Borås, brand
Räddningstjänst och polis kallas till ett flerfamiljshus på Göta där det konstaterats brand i ett sophus. Räddningstjänsten släckt branden. Anmälan om skadegörelse. Ingen misstänkt.

02.25 Uddevalla, trafikolycka/rattfylleri
Ambulans och polis kallades till en singelolycka på länsväg 790 Bokenäs. En bil har voltat av vägen. Föraren kördes i ambulans till sjukhus med nacksmärtor. Föraren som var en kvinna i 20-årsåldern är misstänkt för rattfylleri.

02.30 Mölndal, skadegörelse
Räddningstjänst och polis kallas till Örngatan där vittne sett hur en person tänt eld på en parkerad bil. Polisen sökt i området men ingen misstänkt hittad. Anmälan om skadegörelse genom brand.

04.47 Lidköping, misshandel
Polis kallas till Läckögatan där en man har blivit misshandlad av två andra män. Den misshandlade har fått motta ett antal knytnävslag i ansiktet. Ingen gripen men det finns bra uppgifter att jobba vidare med för att hitta våldsmännen. Anmälan om misshandel.  

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra