Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Ånäsvägen, Falkgatan, Essunga, Borås, Trollhättan, Sjuntorp, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon. Natten har enligt vakthavande befälet i regionen varit väldigt lugn. Inga större händelser är inrapporterade Dagens presstalesperson är Hans Lippens och till em tjänstgör Stefan Gustafsson

Göteborg, Ånäsvägen, Falkgatan, Essunga, Borås, Trollhättan, Sjuntorp, Västra Götaland, Västra Götalands län

kl 00:11. Göteborg, inbrott i frisörsalong
Polisen larmas av boenden vid Ånäsvägen som hört att en ruta krossades till en frisörsalong och tillgripit någonting. Mannen som gör inbrott försvinner från platsen på en cykel i riktning mot Falkgatan.
Polisen ansluter till platsen och han grips i närområdet och erkänner på plats. Rutan får lagas och mannen medtas till stationen för förhör mm.

kl 00:26. Essunga, dieselstöld
Anmälare ringer till polisen och säger att han blivit väckt av att någon okänd är och bryter i hans lastbil som står parkerad i närheten.
Han lyckades skrämma iväg dom och inväntar polispatrull till platsen.  Ingen är gripen men kvar på platsen anträffas det diverse brottsverktyg som tjuvarna använt sig av för att kunna stjäla diesel. Anmälan skriv försök till stöld av drivmedel samt att verktygen tas i beslag.

Kl 02:16 Borås, inbrott/stöld av metall
Securitas väktare larmar polisen till Viareds området där tre män håller på med att genomföra ett inbrott. De stjäl metallföremål. De tre är kvar i området när polis kommer till platsen.
En av dem grips men de övriga undkommer. Den bil som de färdades i tas i beslag och i bilen anträffas det stöldgods från inbrottet. De övriga två har man ännu inte lyckats gripa.
Anmälan inbrott skrivs av polispatrull.

Kl 02:50. Trollhättan, rattfylleri
En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare i Sjuntorp. Föraren misstänks för olovlig körning ( saknade körkort) och drograttfylleri. Hans passagerare en kvinna misstänks för narkotikabrott eget bruk. Båda medtas för fortsatt provtagning och utredning.

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra