Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Göteborg, Ringön, Hjovägen, Backa Strandgata, Backadalens Industriområde, Muskotgatan, Västra Hamngatan, Falköping, Pingstkyrkan, Strömstad, Skee, Partille, Paradisvägen, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman. Till kvällen kommer Peter Adlersson och Stefan Gustafsson.

Trollhättan, Göteborg, Ringön, Hjovägen, Backa Strandgata, Backadalens Industriområde, Muskotgatan, Västra Hamngatan, Falköping, Pingstkyrkan, Strömstad, Skee, Partille, Paradisvägen, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.30 Trollhättan, misshandel
Polis kallas till en bostad i Sjölanda där två män enligt anmälaren slåss rejält med varandra.Polis som kommer till platsen griper en av männen misstänkt för misshandel. Han misstänks dessutom vara påverkad av droger och får lämna prov för detta. Mannen misstänkt för misshandel och narkotikabrott eget bruk. Okänt vilka skador den slagne mannen fått.

22.46 Göteborg, inbrott
Polis kallas till ett företag på Ringön där inbrottslarm utlösts. På plats konstateras att någon brutit sig in på företaget och stulit kläder. Det är märkesjackor som stulits. Polis sökt i området men ingen gripen. En vit personbil har varit synlig på platsen i samband med inbrottet.

23.25 Skvde, stöld
Polispatrull stoppade och kontrollerade en bil på Hjovägen. I bilen hittades misstänkt stöldgods i form av smink och hårvårdsprodukter. De två män i 25-årsåldern som åkte i bilen greps misstänkta för stöld alternativt häleri. 

00.39 Göteborg, bilbrand
På Backa Strandgata i Backadalens industriområde brann två bilar. Polis på plats och skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

02.17 Göteborg, bilbrand
Räddningstjänst och polis kallas till en parkeringsplats på Muskotgatan där vittne sett hur två bilar har satts i brand. Vittnet sett hur de som satte eld på bilarna försvann från platsen i en liten vit bil. Ingen gripen. En anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits.

03.19 Göteborg, inbrott
Vittne ringer till polisen om ett inbrott i en 7-Eleven butik på Västra Hamngatan. Två personer på moped har krossat rutan till butiken och stulit tobaksvaror. De försvann sedan från platsen på mopeden. Polisen har sökt i området men ingen är gripen. Anmälan om inbrott i butik.

03.40 Falköping, inbrott
Polis kallas till Pingstkyrkan där inbrott skett. Inga tjuvar kvar på platsen och ingen gripen. Okänt vad som stulits.

04.21 Strömstad, inbrottsförsök
I Skee vaknar en villaägare av att några personer håller på att bryta sig in genom en altandörr. När de förstår att de är upptäckta flyr de från platsen. Polis söker i området efter de två inbrottstjuvarna men ingen grips. Anmälan om försök till inbrott i villa.

05.33 Partille, inbrott
Polis larmas till en matbutik på Paradisvägen där det upptäckts inbrott. En dörr på baksidan är uppbruten och tjuvarna har stulit tobaksvaror. Ingen gripen.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra