Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Resecenter, Vänersborg, Sandmarksgatan, Uddevalla, Silvermyntsgränd, Alingsås, Stora Mellby, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Skövde, Resecenter, Vänersborg, Sandmarksgatan, Uddevalla, Silvermyntsgränd, Alingsås, Stora Mellby, Västra Götaland, Västra Götalands län

21.56 Skövde, stöld och misshandel
En man stal två flaskor läsk från Pressbyrån vid Resecenter. När expediten sprang ikapp mannen för att ta tillbaka det han stulit slog han till expediten i ansiktet. Polis som kom till platsen lokaliserade en misstänkt 17-åring i närheten. Han är misstänkt för ringa stöld och misshandel.

23.53 Vänersborg, grovt olaga hot
Räddningstjänst och polis kallas till en lägenhet på Sandmarksgatan där någon kastat in en rökgranat genom ett fönster in i en lägenhet. När polis kommer till platsen finns ingen person i lägenheten. Enligt vittnen kan dock någon ha befunnit sig där då rökgranaten kastades in. Vittnen har sett flera personer lämna platsen. Okänt om det är gärningsmän eller målsäganden. Anmälan avser grovt olaga hot, framkallande av fara för annan och skadegörelse. Lägenheten avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning.

01.15 Uddevalla, rattfylleri
Polispatrull stoppade och kontrollerade en bil på Silvermyntsgränd. Föraren som var en kvinna i 35-årsåldern blåste positivt och fick därför följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

01.55 Alingsås, mordbrand
Räddningstjänst och polis larmas till ett ödehus på Genevedsvägen Stora Mellby där det brinner. Kring byggnaden finns ett antal gamla bilar. Huset och bilarna totalförstörs i branden. Anmälan om misstänkt mordbrand, Vid 6-tiden på morgonen arbetar fortfarande Räddningstjänsten på platsen som när de är klara kommer att spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra