Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Hogstorp, Göteborg, Backadalens Industriområde, Järntorget, Trollhättan, Lextorp, Falköping, Grönelundsgatan, Lerum, Gråbo, Kinna, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

Uddevalla, Hogstorp, Göteborg, Backadalens Industriområde, Järntorget, Trollhättan, Lextorp, Falköping, Grönelundsgatan, Lerum, Gråbo, Kinna, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.06 Uddevalla, trafikolycka
På E6 vid Hogstorp kör en bil in i mitträcket. Ingen person skadas i olyckan. Anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

23.31 Göteborg, inbrott
I Backadalens industriområde har vittne sett hur några personer brutit upp en container innehållande fyrverkeripjäser.  Gärningsmännen försvann från platsen i två olika bilar. Vittnet hotades med ett basebollträ när han konfronterade tjuvarna. Polisen sökt efter de två bilarna men ingen gripen. Oklart hur mycket som stulits vid inbrottet.

23.46 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en restaurang vid Järntorget där det börjat brinna i en soptunna i ett källarutrymme. Gästerna på restaurangen evakueras då det blev rökigt i lokalen. Anmälan om misstänkt mordbrand. Ingen misstänkt.

01.02 Trollhättan, brand
Räddningstjänst och polis kallas till Lextorp där två parkerade bilar brinner. Räddningstjänsten släcker men bilarna totalförstörda. Anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt.

02.13 Falköping, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en brand i en container på Grönelundsgatan. Oklart vad containern innehöll men en anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits. Ingen misstänkt.

05.28 Lerum, rattfylleri m.m.
På länsväg 190 i Gråbo har en bil kört i diket. Föraren saknar körkort och misstänks för rattfylleri.  I bilen och utanför bilen hittas bilfälgar som misstänks vara stulna. Dessa tas i beslag. Föraren misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och stöld.

05.41 Mark, trafikolycka
På riksväg 41 vid Kinna har en bil kört i diket. Föraren som var en kvinna i 30-årsåldern körd i ambulans till sjukhus med vad som initialt bedöms som lindriga skador.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra