Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Linnarhult, Vasastaden, Teatergatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16 )

Göteborg, Linnarhult, Vasastaden, Teatergatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

God morgon. En lugn polisär natt i regionen enligt vakthavande befälet i region Väst.

Kl 04:49              Göteborg, trafikbrott, rattfylleri mm

En polispatrull vill stoppa en bilförare på Lv 190 vid Linnarhult. Föraren vägrar att stanna och ett kortrare förföljande påbörjar. Det är ringa trafik vid denna tiden på dygnet och efter ca 5 min stoppas bilen och föraren grips och misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning mm. Bilföraren forcerade igenom en vägbom innan han stoppades av en polispatrull. Inga personskador finns inrapporterade.  Föraren misstänks också för tillgrepp av fortskaffningsmedel då bilen var anmäld stulen.

Kl 05:10              Göteborg, Vasastaden, misshandel

Väktare larmar polisen till Teatergatan där de ingripit mot en person, man som misshandlat två andra personer. Den misstänkte är i 25 års ålder och de båda målsägande får båda åka med ambulansen till sjukhuset för vidare vård. De har ansiktskador efter misshandeln. Anmälan skrivs rörande två fall av grov misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra