Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Postgatan, Smedjegatan, Borås, Ryssnäsgatan, Viared, Bollebygd, Lexbydalsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Göteborg, Postgatan, Smedjegatan, Borås, Ryssnäsgatan, Viared, Bollebygd, Lexbydalsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.28 Göteborg, rattfylleri
Vid Postgatan/Smedjegatan stoppas trer personer i en bil för kontroll. Mannen som körde bilen saknar körkort, är misstänkt alkoholkpåverkad och narkotiklapåverkad samt rapporteras för vårdslöshet i trafik. 

23.41 Borås, inbrott
Vid Ryssnäsgatan i Viared går ett kameralarm igång på ett företag och då syns två obehöriga personer inne på kontoret. När väktare och polis kommer till platsen ser man ett uppklippt hål i staketet och en ruta i entrédörren är krossad. Tjuvarna har hunnit lämna platsen. Oklart vad som saknas.

00.13 Bollebygd, försök till tillgrepp av bil
Vid Stenshultvägen är det en man som upptäcker att det sitter en främmande man i hans bil. Tjuven avbryter tillgreppet och springer till en annan bil där det sitter andra personer och väntar. Denna bil åker från platsen men anträffas några timmar senare av en hundpatrull vid Lexbydalsvägen med fyra personer i. En person lyckas springa från bilen men de övriga tre personerna kan gripas misstänkta för inbrott i bil alternativt försök till tillgrepp av bil.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra