Karta som med röd fyrkant ramar in Grimmeredsvägen, Västra Frölunda, Danska Vägen, Göteborg, Falköping, Munkedal, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen Christer Fuxborg. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Grimmeredsvägen, Västra Frölunda, Danska Vägen, Göteborg, Falköping, Munkedal, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.52 Brand i terräng, Grimmeredsvägen, Västra Frölunda. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om brand i terräng. Inledningsvis är spridningsrisken oklar. Räddningstjäns släcker och polis upprättar en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

02.46 Danska vägen, Göteborg Misshandel. Polis skickas till Danska vägen, med anledning av bråk i en taxi. En gärningsman kan gripas misstänkt för våld mot tjänsteman genom att enligt uppgift ha sparkat och slagit en taxichaufför, samt skadegörelse genom att ha skadat taxibilen med någon form av tillhygge. Den gripne mannen är även misstänkt för ringa bedrägeri genom att ha åkt med i taxin utan att betala för resan. Han är även misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk. Målsägande, taxichauffören, fördes med ambulans tuill sjukhus.

02.23 Rattfylleri, väg 46, Falköping. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man i 60-års åldern, blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning, misstänkt för rattfylleri.

05.32 Inbrott i bostad, Foss, Munkedal. Polis skickas till adressen efter larm om pågående inbrott i en bostad. Även väktare är på väg till adressen, där ingen boende ska vara hemma. En ruta är krossad till ett källarfönster, och polispatrullen söker igenom bostaden efter eventuella gärningsmän. Ingen person anträffas dock. En anmälan stöld genom inbrott upprättas. Det är oklart vad som är tillgripet i samband med inbrottet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra