Karta som med röd fyrkant ramar in Strömstad, Krokstrand, Borås, Bosnäs, Munkedal, Stora Brogatan, Grebbestad, Hagavägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal helgnatt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Strömstad, Krokstrand, Borås, Bosnäs, Munkedal, Stora Brogatan, Grebbestad, Hagavägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.10 Strömstad, singelolycka
På länsväg 1052 vid Krokstrand är det en bilist som kör av vägen. I bilen färdades två personer som båda klarade sig utan skador.

23.30 Borås, rattfylleri
Vid Bosnäs stoppas en manlig bilist för kontroll. Han blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning.

00.08 Munkedal, försök till stöld
Vid Kungsmarksskolan är det två äldre killar med dunkar och slang som försöker stjäla drivmedel från ett arbetsfordon. En väktare på plats upptäcker de två och de springer från platsen till en bil. Denna lämnar platsen och kvar blir slangen och dunken som tas i beslag.

02.50 Borås, misshandel
Vid Stora Brogatan är det en synlig berusad kille som bråkar med flera personer på platsen. Polis omhändertar killen för fylleri. Han misstänks för ringa narkotiokabrott och misshandel.

03.37 Borås, bilbrand
Vid Alvestagatan i Druvefors börjar det brinna i en parkerad bil. Branden sprider sig till ytterliggare en bil. Räddningstjänsten släcker.

03.48 Borås, våldtäktsförsök
Vid Österlånggatan är det en kvinna som blir överfallen bakifrån av en svartklädd man när hon ska gå in i sin port. Hon blir nedslängd på marken men i det ögonblicket skriker hon att någon ska ringa polis. Mannen springer då från platsen efter att haft sönder hennes mobiltelefon. Kvinnan klarade sig oskadd.   

05.15 Grebbestad, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Hagavägen med anledning av en brand. Det visade sig att branden av okänd anledning har startat i en bastu och de sex personerna som bodde på adressen vaknade av att det luktade brandrök. Alla kunde ta sig sig ut på egen hand och inga uppgivna personskador. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra