Karta som med röd fyrkant ramar in Alingsås, Trollhättan, Stavre, Uddevalla, Kilbäcksgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal helgnatt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Alingsås, Trollhättan, Stavre, Uddevalla, Kilbäcksgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.13 Alingsås, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Viontergatan med anledning av att det ska brinna i en parkerad bil. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 

01.53 Trollhättan, rattfylleri
I Stavre kommundel är det en man som kört bil berusad och strax innan polispatrullen får syn på bilen så stannar mannen bilen och springer från platsen över privata tomter. Polisen anträffar mannen i ett buskage och han omhändertas. Han får följa med för kroppsbesiktning och är misstänkt för rattfylleri.

06.32 Uddevalla, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Kilbäcksgatan med anledning av att det väller ut vit rök genom en öppen baölkongdörr. De boende i lägenheten tar sig ut på egen hand och inga personskador. Oklart vad som startat branden. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra