Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

Göteborg, Brunnsbo, Stenungsund, Industrivägen, Lunden, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.01 Göteborg, personrån
I Brunnsbo har en man i 20-årsåldern blivit rånad på sin mobil och sitt bankkort. Tre maskerade personer har dragit ner honom på marken i samband med rånet och han har fått ont i ena handen och knät. Polisen har sökt i området men ingen har ännu gripits.

00.26 Stenungsund, drograttfylleri m.m.
På Industrivägen stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 35-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

04.31 Göteborg, inbrott
I Lunden har det varit inbrott i en tatueringsstudio. Larmet har utlösts och man har sett en lång person med huvjacka på platsen. Låskolven är borttagen från ytterdörren och man har stulit en del tatueringsmaskiner. Ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra