Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Mellerud, Liane, Trollhättan, Lantmannavägen, Göteborg, Axel Dahlströms Torg, Stenungsund, Drivhusgatan, Krokslätt, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.02 Mellerud, älgolycka
På länsväg 166 vid Liane är det en bilist som kör på en älg. Bilen blir totalförstörd men föraren klarar sig oskadd. Älgen avlider på platsen.

00.19 Trollhättan, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Lantmannavägen med anledning av att en parkerad bil brinner. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

00.52 Göteborg, bilbrand
Vid Axel Dahlströms torg börjar det brinna i två parkerade bilar inne i ett parkeringsgarage. Bilarna blir helt utbrända och det blir skador på garaget. Eventuellt kan även andra bilar i garaget fått skador av branden. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

01.41 Stenungsund, trafikolycka
På E6 strax norr om Stenungsund i norrgående riktning är det en lastbilschaufför som kör i diket. Dessbättre inga personskador.

02.32  Göteborg, inbrott i bil
Vid Drivhusgatan i Krokslätt grips en man under pågående inbrott i en parkerad bil.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra