Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner på ledningscentralen är Peter Adlersson och Anna Göransson. Nedan ett urval av nattens händelser.

Ljungvägen, Mölndal, Blekevägen, Uddevalla, Industrigatan, Kungsportsavenyn, Göteborg, Götaplatsen, Hjuvik, Hönö, Lilla Varholmen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.37 Trafikolycka, Ljungvägen, Mölndal. En moped kör omkull, och polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Föraren, en pojke i 16-års ålden, får en misstänkt fraktur i ett ben. Han förs med ambulans till sjukhus.

23.52 Stöld / inbrott, Tolleredsvägen, Ale. Polis skickas till adressen efter att en väktare upptäckt två personer som varit inne på ett företag och tillgripit gods. Väktaren ser att de två tar sig till en bil i närheten, vilken polis kontrollerar. Den är då tom, och någon person anträffas inte i området. Det är oklart vad som är tillgripits i samband med inbrottet.

00.17 Rån av moped, Blekevägen, Uddevalla. En anmälare uppger att två killar slagit honom, och i samband med det tillgirpit hans moped. De körde därefter från platsen i okänd riktning. Polis skickas till platsen för att ta uppgifter till en anmälan gällande rån. Det finns ingen misstänkt.

01.31 Skadegörelse, Industrigatan, Hjo. Minst fem lastbilar på platsen har fått sina däck sönderskurna, men inringaren är osäker på antalet som drabbats. Chaufförer finns på plats och möter upp polis. Hundpatrull söker i området, men ingen misstänkt anträffas.

02.55 Rån, Kungsportsavenyn, Göteborg. Anmälare uppger att en ensam gärningsman ryckt av anmälarens klocka från hans arm, och försvinner därefter från Götaplatsen. Polis möter upp anmälaren och tar uppgifter till en anmälan gällande rån.

03.50 Rattfylleri, Hjuvik. En mopedist som åkt färjan mellan Hönö och Lilla Varholmen stoppas av polis för kontroll. Mannen visar tecken på påverkan av narkotika och tas med för provtagning och fortsatt utredning. Han är nu misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

05.23 Misshandel, Kungsportsavenyn, Göteborg. Polis skickas till platsen efter samtal om bråk. Enligt uppgift ska en man ha blivit slagen, och även ambulans budas. Mannen ska ha blivit påhoppad av flera personer, samt slagen. Hans mobil ska även ha blivit tillgripen i samband med händelsen, men någon misstänkt finns inte kvar på platsen. En anmälan upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra