Karta som med röd fyrkant ramar in Fjällbacka, Björkelidsvägen, Göteborg, Järntorget, Hönö, Bergagårdsskolan, Hisingen, Östra Gunnesgärde, Tuve, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt.

Fjällbacka, Björkelidsvägen, Göteborg, Järntorget, Hönö, Bergagårdsskolan, Hisingen, Östra Gunnesgärde, Tuve, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.26 Fjällbacka, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Björkelidsvägen med anledning av att det brinner i en lägenhet på bottenvåningen i en flerfamiljshus där 14 personer är skrivna. Dert visar sig vara en fulklt utvecklad brand och lägenheten blir helt utbränd. Räddningstjänsten gör ett rökdyk i lägenheten och hittar ingen kvarvarande person. Fastigheten evakueras och de boende ska få hjälp av Tanumsbostäder men någon form av ersättningsboende. Vad som orsakat branden är oklart och när räddningstjänsten är klara kommer platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Inga uppgivna personsklador.

23.10 Göteborg, trafikolycka
Vid Järntorget är det en man på en elsparkcykel som kör mot rött ljus och kolliderar med en taxibil. Mannen körs till sjukhus för vård och har fått en trolig hjärnskakning. Han misstänks för vårdslöshet i trafik. Taxichauffören klarade sig utan skador.

00.58 Hönö, trafikolycka
Utanför Bergagårdsskolan är det två tjejer utan hjälmar på en moped som kolliderar med en bilist. Båda tjejerna körs till sjukhus varav en har allvarligare skador.

02.02 Hisingen, inbrott
Vid Östra Gunnesgärde i Tuve grips en man och en kvinna som gjort inbrott i ett radhus och de har även försökt ta sig in på flera ställen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra