Karta som med röd fyrkant ramar in Kode, Tjörn, Stenungsund, Framnäsvägen, Lidköping, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen Jenny Widén. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

Kode, Tjörn, Stenungsund, Framnäsvägen, Lidköping, Västra götalands län, Västra Götalands län

02.37 Stöld, E6, Kode. Polis på rutinpatrullering får syn på två fordon som färdas från Tjörn/Stenungsund ut mot E6. Det ena fordonet lägger sig framför polisbilen, samtidigt som det andra kör i från polis. Ytterligare en polispatrull ansluter, och kontroll görs av fordonet som lämnat framför det andra. I bilen anträffas flera båtmotorer, och två män grips som misstänkta för stöld. Bil och båtmotorer tas i beslag, och bilen bärgas från platsen. Det är oklart var båtmotorerna kan ha tillgripits.

00.05 Brand, Framnäsvägen, Lidköping. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om brand i bil. Branden släcks, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra