Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Munkedal, Ulricehamn, Svamp, Göteborg, Mandolingatan, Västra Frölunda, Trollhättan, Energivägen, Lextorp, Färgspelsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.05 Munkedal, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Gläborg där det ska brinna i en villa. De boende har tagit sig ut på egen hand, oskadda. Vad som orsakat branden är okänt och polisen kommer att spärra av platsen för teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara.

21.13 Ulricehamn, försvunna personer
Ett äldre par ringer till polisen och uppger att de har gått vilse i skogen när de varit och plockat svamp i området runt Dållebo. Polisen söker efter de båda hela natten och de anträffas vid 05-tiden nedkylda men oskadda. De körs till sjukhus för kontroll.

21.26 Göteborg, personrån
Vid Mandolingatan, Västra Frölunda är det en kille som blir rånad på sin mobiltelefon av en okänd man på cykel. Mannen ska ha tilltvingat sig mobiltelefonen under knivhot. Efter rånet försvann mannen på cykeln i riktning mot busshållplatsen. Inga personskador.

01.34 Trollhättan, olaga intrång
Vid Energivägen i Lextorp grips två personer inne på en byggarbetsplats. Polisen skriver en anmälan gällande olaga intrång.

04.07 Göteborg, skadegörelse
Polis och räddningstjänst åker till en parkeringsplats vid Färgspelsgatan med anledning av en brinnande parkerad bil. Oklart vad som orsakat branden. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra