Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Skee, Strömstad, Grästorp, Edsvägen, Vänersborg, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson. Under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Göteborg, Skee, Strömstad, Grästorp, Edsvägen, Vänersborg, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.20 Brand, Lillekärr, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om två bilar som brinner. En bil blir totalförstörd av branden, medan en bil parkerad intill får brandskador. Anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

01.44 Rattfylleri, Skee, Strömstad. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man, misstänkt för rattfylleri och tas med för provtagning och fortsatt utredning.

01.46 Rattfylleri, väg 186, Grästorp. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där bilen är belagd med brukandeförbud. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning.

06.04 Edsvägen, Vänersborg. Polispatrull stoppar en bil för kontroll, där föraren visar tecken på påverkan av narkotika. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra