Karta som med röd fyrkant ramar in Campinggatan, Borås, Humlevägen, Trollhättan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

Campinggatan, Borås, Humlevägen, Trollhättan, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.43 Försök till rån, Campinggatan, Borås. Polis skickas till platsen med anledning av ett rånförsök. En man uppger att han kommit hem till sin husvagn, då två maskerade män försökt att råna honom. Mannen ska i samband med rånförsöket blivit slagen, men gärningsmännen har inte lyckats få med sig några av mannens tillhörigheter. Gärningsmännen försvinner i från platsen, och polis har sökt i området utan att anträffa någon av de misstänkta. Även ambulans skickas till adressen, och mannen förs till sjukhus för kontroll. Platsen är avspärrad i väntan på kriminalteknisk undersökning.

03.18 Brand, Humlevägen, Trollhättan. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter samtal om brand i en husvagn. Räddningstjänst släcker branden, och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Ingen person har befunnit sig i vid brandtillfället.

Mest läst av andra