Karta som med röd fyrkant ramar in Munkedal, Kustvägen, Brastad, Landvetter, Södra Stommen, Borås, Brogatan, Göteborg, Första Långgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Munkedal, Kustvägen, Brastad, Landvetter, Södra Stommen, Borås, Brogatan, Göteborg, Första Långgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.29 Munkedal, rån
Vid Kustvägen är det en kille som blir avtvingad sin jacka av flera killar och detta sker undertiden han blir slagen. Han blir av med sin jacka, mobiltelefon och cigaretter. Rånarna försvinner från platsen i en bil som kör i riktnimng mot Brastad. Offret är ej i behov av sjukhusvård.

23.23 Landvetter, narkotikabrott
Vid Södra Stommen påträffas en man som smygit omkring i området och betett sig underligt. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

04.12 Borås, inbrott
Vid Brogatan är det någon som, krossar en ruta till Tele2butiken och tar sig in. Oklart vad som saknas.

05.34 Göteborg, narkotikabrott
Vid Första Långgatan stoppas fyra personer i en bil för kontroll. Alla fyra misstänks vara narkotikapåverkade och får följa med för provtagning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra