Karta som med röd fyrkant ramar in Mariestad, Akaciastigen, Kinna, Rättarevägen, Landvetter, Härkeshultsvägen, Lilla Edet, Kullåsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Mariestad, Akaciastigen, Kinna, Rättarevägen, Landvetter, Härkeshultsvägen, Lilla Edet, Kullåsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

02.33 Mariestad, inbrott
Vid Akaciastigen är det någon som krossar ett fönster till ett förråd och tar sig in. Oklart vad som saknas.

02.36 Kinna, inbrott
Vid Rättarevägen är det någon som tar sig in i ett Pensionat och stjäl saker. En boende på Pensionaten upptäcker tjuven och jagar iväg denne från platsen. Oklart vad som saknas.

02.37 Landvetter, stöld
På Härkeshultsvägen stoppas tgvå personer i en bil för kontroll. I bilen anträffas finare verktyg som antas vara stulna. De båda männen i bilen grips och verktygen tas i beslag.

04.57 Lilla Edet, inbrott
Vid Kullåsgatan konstaterar en kvinna att det varit inbrott i hennes hus. Bland annat saknas det nycklar till både hus och bil.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra