Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Tunnlandsgatan, Göteborg, Hults Sörgårdsväg, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Borås, Tunnlandsgatan, Göteborg, Hults Sörgårdsväg, Västra götalands län, Västra Götalands län

02.15 Skövde, rånförsök
Vid Långgatan är det en man som blir slagen av tre för honom okända personer närt han står och röker. I samband med misshandeln försöker personerna att stjäla hans mobiltelefon utan att lyckas. 

02.58 Borås, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till en parkering på Tunnlandsgatan med anledning av att det ska brinna i parkerade bilar. Räddningstjänsten släcker och det är totalt tre bilar som fått mindrer brand och rökskador. På platsen har tre personer varit synliga i samband med att branden startade.

03.49 Göteborg, inbrott
Vid Hults Sörgårdsväg är det två personer som krossar en ruta in till Ivarssons Rörbutik och tar sig in. Oklart vad som saknas. De försvinner från platsen på en moped och en cykel. Ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra