Karta som med röd fyrkant ramar in Bellmansgatan, Göteborg, Kungälv, Byttorp, Alingsås, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är Anna Göransson. Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet.

Bellmansgatan, Göteborg, Kungälv, Byttorp, Alingsås, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.04 Misshandel, Bellmansgatan, Göteborg. Polis och ambulans skickas till platsen med anledning av bråk, och uppgifter om att en skadad man ska ligga på marken. Polis anträffar mannen, och det framkommer att han blivit knuffad, och slagit i huvudet i samband med att han fallit till marken. Polis upprättar en anmälan gällande misshandel. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

03.03 Misshandel, Posttorget, Kungälv. I samband med en misshandel på torget förs en man till sjukhus med ambulans. Två gärningsmän uppges ha lämnat platsen i samband med misshandeln.  Polis tar vittnesuppgifter, och upprättar en anmälan gällande misshandel.

03.03 Allmänfarlig ödeläggelse, Byttorp, Borås. Polis och räddningstjänst skickas till Byttorp, efter samtal om en hög smäll. På plats konstateras att något exploderat i anslutning till en balkong, vilket krossat ett fönster till lägenheten. Ingen person har befunnit sig i lägenheten vid tillfället för händelsen. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Mest läst av andra