Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Andra Långgatan, Lilla London, Kungsportsavenyn, Karl Johansgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson samt Stefan Gustafsson.

Göteborg, Andra Långgatan, Lilla London, Kungsportsavenyn, Karl Johansgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.07 Göteborg, rån
Vid Doktor Fries Torg är det en kille i 20-årsåldern som blir rånad på sin mobiltelefon och bankkort av tre maskerade personer. I samband med rånet blir han slagen och sparkad. En av de tre rånarna hade en kniv i handen som de hotade med. Målsägaren var ej i behov av sjukhusvård.

00.23 Göteborg, misshandel
Vid Andra Långgatan grips en man i 30-årsåldern som misshandlat en person. Detta ska ha skett inne på en bar. Den slagne är i 30-årsåldern och var inte i behov av sjukhusvård.

02.24 Göterborg, bråk
Polis larmas till Lilla London vid Kungsportsavenyn med anledning av att fyra personer tjafsar med en vakt. Polis omhändertar en i sällskapet som är misstänkt narkotikapåverkad och en annan i sällskapet omhändetas för fylleri.

04.17 Göteborg, inbrott
Polism larmas till Karl Johansgatan med anledning av att någon klättrar på en byggnadsställning och boende är orolig att personen försöker göra inbrott. Polis konstaterar att någon har krossat ett fönster till en förskola på bottenvåningen. Oklart vid anmälningstillfället om någon varit inne i lokalerna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra