Karta som med röd fyrkant ramar in Lysekil, Skeppsholmsgatan, Skara, Björkelundsgatan, Göteborg, Vegagatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Lysekil, Skeppsholmsgatan, Skara, Björkelundsgatan, Göteborg, Vegagatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

02.10 Lysekil, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Skeppsholmsgatan med anledning av en brinnande bil på en parkering. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

02.38 Skara, stulet släp
Vid Björkelundsgatan är det någon som stjäl ett släp och detta anträffas en stund senare i närtheten av Grönlunds plåtslageri. Släpet är kopplat till en bil där två män födda på 80-talet sitter. De båda grips misstänkta för stöld. Släpet återlämnas till ägaren. 

02.44 Göteborg, rån
Vid en paralellgata till Vegagatan är det en kvinna i 55-årsåldern som blir frånryckt sin handväska av en okänd man. I väskan förvarade hon sina bostadsnycklar, mobiltelefon och plånbok.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra