Karta som med röd fyrkant ramar in Nödinge, Borås, Norrbyskolan, Uddevalla, Strömstadsvägen, Västerlånggatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Nödinge, Borås, Norrbyskolan, Uddevalla, Strömstadsvägen, Västerlånggatan, Västra Götalands län

22.09 Ale, brand
POlis och räddningstjänst larmas till Da Vinciskolan i Nödinge med anledning av att något tänt eld på en lastpalla som placerats vid fasaden till skolan. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

23.47 Mark, trafikbrott
Vid Högabergsliden är det en man i 60-årsåldern som kör av vägen och in i en trädgård med sin bil. Han klarar sig utan skador och han misstänks för grov olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

00.17 Borås, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till en fotbollsplan vid Norrbyskolan med anledning av att någon tänt eld på en bil. Bilen blir helt utbrunnen och polisen skrivber en anmälan gällande skadegörelse.

02.25 Uddevalla, trafikolycka
I korsningen Strömstadsvägen - Västerlånggatan är det två bilister som kolliderar. Alla inblandade klarar sig dock utan personskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra