Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

Jennylundsvägen, Bohus, Stenungsund, Västra Götalands län

23.52 Stöld genom inbrott, Jennylundsvägen, Bohus. Polis skickas till platsen, efter larm om två personer som befinner sig vid en container hörandes till ett företag. När polis anländer finns ingen kvar på plats. En anmälan försök till stöld genom inbrott upprättas.

03.50 Rattfylleri, Gröteröd, Stenungsund. Polis skickas till ett företag i Gröteröd, efter larm om pågående inbrott. Två personer ses ta sig in i en byggnad, för att strax därefter lämna platsen i bil. Polis på väg fram till adressen får syn på bilen, och den stoppas. I bilen finns förutom föraren även en passagerare, båda män. Bilen är avställd och belagd med körförbud, och föraren blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.  Passageraren visar tecken på narkotikapåverkan, och misstänks för narkotikabrott genom eget bruk samt innehav. På adressen konstaterar polis att ett hål är uppklippt i staketet, och en dörr till ett förråd brutits upp, men det är oklart om något tillgripits därur. Båda männen är därför nu även misstänkta för olaga intrång.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra