Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Västergården, Skephult, Hisingen, Gamla Tuvevägen, Göteborg, Storgatan, Deltavägen, Orust, Södra Strandvägen, Henån, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm samt Peter Adlersson.

Borås, Västergården, Skephult, Hisingen, Gamla Tuvevägen, Göteborg, Storgatan, Deltavägen, Orust, Södra Strandvägen, Henån, Västra Götalands län

01.56 Borås, trafikolycka
Vid Von Linens Väg är det en bilist som kör in i en stolpe. I bilen färdades två personer som båda klarade sig utan fysiska skador.

02.32 Mark, inbrott
Vid Västergården i Skephult är det en kvinna som vaknar av att hon hör skrammel frånm ett häststall och när hon tittar ut ser hon tre män som håller på att bära ut saker från stallet. När hon skriker högt springer männen från platsen. Kvinnan kan konstatera att männen brutit upp dörrar till flera byggnader vid gården varav två stall. De hade burit ut åtta däck, två sadlar samt några cyklar och lagt på gården. Med största sannolikhet har de inte fått med sig något från platsen.

02.59 Hisingen, inbrott
Vid Gamla Tuvevägen är det tre personer som olovlig tar sig in i ett garage och gör inbrott i parkerade bilar. Polis kommer till platsen och kan konstatera att två rutor är sönderslagna till två parkerade bilar. Det anträffas tre väskor på platsen som tjuvarna inte fått med sig. I närområdet anträffas en 37-årig man som förhörs av polis på plats och han delges misstanke om olaga intrång samt stöld ur fordon.

03.07 Göteborg, inbrott i bil
Vid Storgatan är det en man som krossar en ruta till en parkerad bil och stjäl en jacka samt verktyg. Polis kan gripa mannen född 1977 i närområdet och de stulna sakerna tas i beslag.

03.11 Hisingen, inbrott
Vid Deltavägen är det någon som gör inbrott i en container och stjäl fyrverkerier. Polisen söker i området efter tjuven utan resultat.

04.43 Orust, inbrott
Vid Södra Strandvägen i Henån är det två personer i en vit skåpbil som kommer till Cirkel K och de bryter upp en dörr till ett förråd där de stjäl en pallyftare. De tar sig sedan vidare in till kontoret där de lastar upp ett kassaskåp på pallyftaren och drar ut kassaskåpet till bilen. De lasdtar skåpet och åker från platsen. Polis spanar i området efter bilen utan resultat.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra