Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Vänersborg, Östergatan, Alingsås, Färgaregatan, Uddevalla, Kungstorget, Kerstin På Torget, Västra Götalands län

00.55 Vänersborg, skadegörelse
Polis och räddningstjänst larmas till Östergatan i höjd med en pizzeria där en parkerad bil brinner av okänd anledning. I samband med att branden startade var det en svart bil med okänt antal personer i som lämnade platsen.

03.28 Alingsås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Färgaregatan med anledning av att det ska brinna i en tvättstuga på vinden i hyresfastigheten där 10 personer är skrivna. Räddningstjänsten släcker och de boende tar sig ur fastigheten på egen hand. Det visar sig att branden startat i en tvätt maskin som krånglat tidigare på dagen. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. 

04.56 Uddevalla, inbrott
Polis larmas till Kungstorget där inbrottslarmet gått igång på restaurangen Kerstin på torget. En man i 25-årsåldern påträffas i området bärandes på spritflaskor från restaurangen. Mannen grips och misstänks för stöld genom inbrott. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra