Karta som med röd fyrkant ramar in Partille Station, Stora Torget, Alingsås, Bengtsfors, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

Partille Station, Stora Torget, Alingsås, Bengtsfors, Västra Götalands län

00.43 Rån, Partille station. En kvinna blir rånad på sin väska, varefter en anmälare följer efter den misstänkte och samtidigt ringer polis. Den misstänkte kan lokaliseras, och grips av polis misstänkt för rån. Anmälaren har kunnat ta tillbaka väskan dessförinnan.

01.38 Rån, Stora torget, Alingsås. En man blir slagen och i samband rånad av för honom två okända män. Polis och ambulans skickas till platsen. Efter att mannen, som är 20 år, tillsetts av ambulans körs han hem av patrull. En anmälan om rån upprättas. Det finns ingen misstänkt.

04.26 Stöld genom inbrott, Laxarby, Bengtsfors. Polispatrull under rutinpatrullering upptäcker ett pågående inbrott. Fyra män kontrolleras på platsen, och dessa grips misstänkta för stöld. Ett släp med gräsklippare på tas i beslag.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra