Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Igelstorp, Kungälv, Torsby, Göteborg, Gamlestadsvägen, Gamlestadstorget, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

Skövde, Igelstorp, Kungälv, Torsby, Göteborg, Gamlestadsvägen, Gamlestadstorget, Västra Götalands län

00.59 Skövde, trafikolycka samt rattfylleri
På riksväg 49 i Igelstorp har en bilist kört av vägen. Föraren, en man i 50-årsåldern, försöker köra upp fordonet från diket för att lämna platsen men lyckas inte med det. Istället tas han med av polisen för provtagning misstänkt för rattfylleri. Hans körkort omhändertas.

02.01 Kungälv, rattfylleri
På länsväg 604 i Torsby stoppar polisen en motorcykel för kontroll. Förare är en man i 50-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri. Motorcykeln tas i beslag för att utreda vem som äger den.

03.54 Göteborg, stöld/grov stöld
På Gamlestadsvägen vid hållplats Gamlestadstorget ser ett vittne hur någon tar en motorcykel och lastar på en lätt lastbil. Under tiden som vittnet pratar med polisen åker lastbilen iväg. Polispatrull som är mycket snabbt på plats stoppar lastbilen för kontroll. I lastbilen hittar man motorcykeln och ägaren kontaktas. När ägaren kontrollerar är hans motorcykel borta och den anmäls som stulen. Föraren av lastbilen, en man i 35-årsåldern, grips misstänkt för stöld alt. grov stöld, grov olovlig körning samt rattfylleri. Ägaren kunde hämta hem sin stulna motorcykel.

Gällande Brott i nära relation har Polisregion Väst det senaste dygnet hanterat sju ärenden med rubricering misshandel.

Mest läst av andra