Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Beväringsgatan, Trollhättan, Lextorpsvägen, Uddevalla, Bengtsfors, Radhusvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Göteborg, Beväringsgatan, Trollhättan, Lextorpsvägen, Uddevalla, Bengtsfors, Radhusvägen, Västra Götalands län

22.31 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Beväringsgatan med anledning av en brand i en lägenhet. Det har börjat brinna i ett kök under matlagning. Hela köket utbrunnet. Räddningstjänsten släckte och vädrade ut. Inga personer i fastigheten kom till skada. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

02.30 Trollhättan, bilbrand
Vid Lextorpsvägen är det en parkerad bil som börjar brinna. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

05.18 Uddevalla, inbrott i bil
Vid Hålgjutaregatan omhändertar polisen en man för fylleri efter att han krossat en ruta på en parkerad bil. Polisen fick aldrig tag på ägaren till bilen och det är oklart om något saknas. När mannen är hörbar kommer han förhöras av polisen.

06.29 Bengtsfors, mordbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Radhusvägen med anledning av att det är rökutveckling på utsidan en fastighet. Enlig räddningsledaren verkar det som någon anlagt en eld på utsidan fastigheten och röken har spritt sig till insidan fastigheten. Räddningstjänsten släcker och vädrar ut. Inga personskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra